MBK er et af mærkerne i den familieejede virksomhed, HF Christiansen A/S. Virksomheden har produceret cykler siden 1903 og udover MBK produceres bl.a. også mærkerne Winther, Raleigh, Nishiki og Principia.

I cykelhuset HF Christiansen A/S, og i Danmark frembringer vi cykler, der passer til vores trafik og vores klima. Geometri og komponenter på MBK-cyklerne giver en hurtig og effektiv kørsel efter danske forhold – hele året. Vedligeholdelsesfrie rullebremser og 7 gear i navet udgør den standard, flertallet af MBK-cyklerne er udstyret med, og som virker for de danske helårscyklister. Samtidig efterkommer MBK den stigende efterspørgsel efter udvendig gearing og skivebremser med kompromisløs bremsekraft.

En MBK børnecykel er enten en mountainbike med vedligeholdelsesfrie indvendige gear eller sportscykler, som ligner mor og fars i mindre udgave. Den fornemste bruger af vore cykler er den dreng eller pige, som måske ikke altid kører lige hjem fra skole. Derfor er MBK bygget for at være robust, når det gælder.

Men også de voksne har forskellige behov. Hvad enten man skal køre lange ture i weekenden, på arbejde, til supermarkedet, have indvendige eller udvendige gear, skivebremser eller rullebremser, er mere til frisk grafik eller nedtonet, så leverer MBK varen.